شايع ترين علل درد معده و درمان هاي خانگي آن




زخم معده يکي از علت هاي درد معده




يکي از دردناک ترين دردهاي شکمي درد معده يا اثني عشر است که يک درد در وسط شکم بوجود مي آورد. عفونت باکتريايي ، مصرف برخي از داروها(ناپروکسن و آسپرين)، نوشيدني هاي گازدار و کشيدن سيگار از علل شايع ايجاد زخم معده است .




سنگ صفرا از علل درد معده




سنگ صفرا يک التهاب شکمي دردناک را به وجود مي آورد که مصرف غذاهاي چرب، چاقي، ديابت،کاهش وزن سريع و ژنتيک از فاکتورهاي خطر اين عارضه تلقي مي شود .




درد معده به علت ريفلاکس معده




از نشانه هاي ريفلاکس معده ، سوزش معده، سوزش قفسه سينه ، ناراحتي هاي بالاي شکم است که علت اين عارضه انتقال محتويات ترشح معده در پشت گلو است.




عدم تحمل گلوتن از شايع ترين علل درد معده




يکي ديگر از شايع ترين مشکلات معده حساسيت و عدم تحمل گلوتن به پروتئين موجود در جو، گندم است. اين عارضه به بيماري سلياک(حساسيت به گلوتن) شهرت دارد که سبب آسيب به روده کوچک مي شود و از جذب مواد مغذي جلوگيري مي کند. نفخ، دفع گاز، اسهال، يبوست، خستگي مفرط و درد شکم از علائم مصرف مواد گلوتن دار است .




عدم تحمل لاکتوزيکي از علت هاي درد معده




عدم تحمل لاکتوزنيز ازعلل شايع درد معده است که علائمي چون گاز، نفخ، آروغ، سوء هاضمه، تهوع، اسهال، يبوست و درد گرفتگي عضلات شکم را داراست.




سوءهاضمه و ارتباط آن با معده درد




معده درد در 40 درصد موارد به دليل سوءهاضمه است که سوءهاضمه اختلالي در عملکرد سيستم گوارشي است که به واسطه هضم نادرست و سخت مواد غذايي بروز کرده و باعث ايجاد درد معده مي شود.سوءهاضمه معمولا خود را با احساس سنگيني بعد از مصرف غذاي نامناسب، احساس سيري زودهنگام، درد و سوزش معده نشان مي دهد.




تاثير فوق العاده نعناع بر درمان درد معده




نعناع درماني است براي معده درد و دل پيچه است که اثر کليدي آن بر درمان معده درد تاييد شده است. نعناع با داشتن اثر ضد اسپاسم در دستگاه گوارشي، مي تواند تاثير سريع و محسوسي داشته باشد.بهترين پيشنهاد براي استفاده خانگي از نعناع براي کساني که از معده درد رنج مي برند، نوشيدن چاي نعناع است .همچنين روغن نعناع هم عصاره اي از نعناع است که در درمان دردهاي معده استفاده مي شود.




گشنيزگياهي مفيد براي درمان درد معده




گشنيز از خانواده جعفري داراي رايحه خوش بواست که مقوي معده، ضداسپاسم، ضددرد (دل درد)، ضدميکروب، ضدقارچ، تقويت کننده قواي جنسي، هضم کننده غذا، صفراآور، آرام بخش، کاهش دهنده قندخون، کاهش دهنده چربي خون و کاهش دهنده فشارخون مي باشد.




درمان زخم معده با چاي بابونه




رايج ترين چاي آرامبخش شناخته شده که مي تواند به سهولت دستگاه گوارشي را تحت فشار قرار دهد ، چاي بابونه است . چاي بابونه داراي اثرات ضد اسپاسم و ضد التهاب است و کمک فراواني به درمان حالت تهوع و سوزش هاي سرِ دل مي کند. همچنين بابونه معده درد هاي عصبي را نيز تسکين مي دهد.




زيره سبزمفيدترين گياه براي درمان درد معده




خواص زيره سبز : بادشکن، مقوي معده، ضد اسپاسم، افزايش دهنده شير مادران شيرده ، ضد تشنج، ضد صرع، مقوي معده،عرق آور، ضد سم، ضد صفرا، تقويت کننده قواي جنسي، قابض، ضد نفخ، ضد احتقان، هضم کننده غذا و ادرار آور و داراي خواص آنتي اکسيداني فراوان مي باشد.




تاثير مثبت هل در گوارش بهتر غذا و درمان دردمعده




هل داراي طبع گرم و خشک است که جويدن دانه هاي آن پس ازغذا به هضم و گوارش بهتر غذا کمک مي کند و مي تواند بوي نامطبوع دهان را از بين ببرد.




خواص هل : پايين آورنده تب ، تسکين دهنده درد رماتيسم ، برطرف کننده ترشي معده ، تقويت کننده معده و روده ، بهبود دهنده هضم غذا ، تقويت کننده قلب ، بادشکن ، تقويت کننده بدن است.




دارچين يکي ديگر از دارو هاي پرطرفدار معده درد




دارچين ادويه اي گرم و خوش طعم است که موجب تسکين معده درد و حالت تهوع مي شود . بهترين حالت خوردن دارچين بدين گونه است که بايد يک قاشق مرباخوري دارچين را به مدت 10 دقيقه در آب به حجم يک ليوان جوشاند و بعد نوشيد.




زنجبيل و درمان درد معده




زنجبيل راه حل مطمئني براي رفع حالت تهوع و درمان مشکلات صبحگاهي است .بهترين حالت زنجبيل، استفاده از زنجبيل طبيعي است که مي توان آن را به نوشيدني خود اضافه کرده و با چاي نوشيد.




درمان درد معده با عسل




ترکيب عسل و مواد ديگر بهترين درمان براي درد معده است که در ادامه درباره نحوه استفاده از آن توضيح مي دهيم.




با آرد گندم و عسل و زعفران حلوا درست نموده و ميل نماييد.




ريشه و برگ تازه کرفس را کوبيده و با مقدار کافي عسل مخلوط نموده و روزي سه بار هر وعده يک قاشق مربا خوري بعد از غذا ميل نماييد . شير و عسل براي معده بسيار نافع است و روده ها را نرم ميکند. به سالمندان توصيه ميشود اگر ميخواهند شير در معده آنها سريع تر هضم شود با عسل ميل نمايند.




امام صادق (ع) فرموده است” خوردن عسل با آب گرم درد معده را برطرف ميکند.”




پيشگيري از مشکلات معده با مصرف موز




پودر موز مي تواند 75 درصد درد هاي معده را آرام کند. در طب سنتي،استفاده از موز براي کساني که رژيم هاي غذايي خاص دارند تجويز مي شود تا بتوانند از مشکلات احتمالي معده، پيشگيري نمايند.




بادرنجبويه و تاثير فوق العاده آن بر کاهش درد معده




بادرنجوبه گياهي از خانواده نعناع است که شباهت زيادي به نعناع دارد ولي داراي بوي متفاوت است. اين گياه پر مصرف دارويي که از گياهان مشهور به نام مليسا از زمان هاي قديم در بسياري از نقاط دنيا به عنوان ضدنفخ، ضدتب ، ضددرد، ضدباکتري، ضدويروس تبخال، ضدهيستامين، ضدتب، ضدنفخ، آرام بخش، خواب آور، مقوي قلب، مقوي معده و ضداسپاسم است.




گلاب درمان سريع معده درد




براي رهايي از حالت تهوع و شکم درد گلاب بنوشيد .




درمان درد معده با جوش شيرين




جوش شيرين براي معده دردهاي شديد خوب است. يک قاشق چايخوري جوش شيرين را به يک فنجان آب گرم اضافه کنيد و آن را بنوشيد .




شيرين بيان و کاهش درد معده




مبتلايان به رفلاکس براي رفع مشکلشان بايد 15 دقيقه قبل از غذا عصاره شيرين بيان به همراه مقداري آب جوش و پس از غذا يک استکان عرق بومادران بنوشند . مصرف عصاره شيرين بيان 15 دقيقه قبل از غذا با مقداري آب جوش ولرم براي تقويت معده، کاهش اسيد معده و رفع دل درد و دل پيچه موثر است.




درمان درد معده با عرق زنيان




عرق زنيان براي افرادي که پس از مصرف غذا هاي سنگين و گوشتي دچار احساس سنگيني معده مي شوند ، تجويز مي شود.




بومادران بهترين درمان کننده معده درد




بو مادران براي درمان ناراحتي شکم، اسهال ، دل درد، خونريزي معده، تنظيم قاعدگي ن، اشتها آور، نيرو بخش و مسکن و سوزش ادراراستفاده مي شود .




سرکه سيب درمان خانگي خوب براي معده درد




سرکه سيب يک درمان خانگي خوب براي معده درد است چون به بهبود هضم، و از آن طريق به تسکين درد معده کمک مي کند. چند قاشق چاي خوري سرکه سيب را در يک ليوان آب بريزيد و آن را بنوشيد توصيه مي شود اين مخلوط را قبل از صرف وعده غذايي اصلي بخوريد تا مواد مغذي را جذب کند .




اقدامان پيشگيرانه براي جلوگيري از درد معده




داشتن يک رژيم غذايي سالم




پرخوري نکردن در يک وعده غذايي و افزايش تعداد وعده ها و کم کردن حجم غذا




جويدن مواد غذايي به درستي




پرهيز از مصرف الکل و نوشيدني هاي کافئين دار




پرهيز از مصرف بيش از حد غذاهاي ادويه دار و سرخ شده




نوشيدن مقدار زيادي آب




انجام ورزش تنفسي و يوگا




راه رفتن به مدت 20 تا 30دقيقه بعد از خوردن غذا




نخوابيدن پس از صرف وعده ي غذايي


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Valerie serviskaran دخمه* نوشته‌های یوسف رجبی تیم تخصصی طراحی حقوق و اقتصاد حماسه های ماندگار تاج بالای سر a weblog Kristen